Är jag tokig?

Detta var en fråga jag fick ställa mig igår. På vägen hem så blir jag omkörd av en Volvo V50 D2 i färgen Orange Flame, vilket är min bil. Blev jag precis omkörd av mig själv? För jag har inte sett någon annan liknande den på vägarna, så lite förvånad blev jag till jag tittade närmare på den och insåg att det inte kunde vara min: den var ren! Min är så att säga inte det. Men den skall bli det om vädergudarna håller vad de lovat till helgen. Både invändigt och utvändigt.

Igår hade jag även mitt sista videokonferensmöte med vår säljavdelning i Portugal. Lite tråkigt för det har varit både roligt och lärorikt att samarbeta med dem i frågor som gäller skeppning och produktion. Gissar att det kommer ett antal fler sådana tillfällen de närmaste 3 veckorna, då denna veckan börjar gå mot sitt slut och även dessa saker som man gör från dag till dag försvinner.