Glömmer bort ibland

Tankarna far ibland åt alla håll och det är svårt att fokusera på något. Och då faller mitt bloggande….

Besöket av mamma var väldigt trevligt och jag fick visa upp allt jag gjort (*stolt*), och börja göra upp planer inför den kommande flytten. Fast mest var det att sitta i soffan och ta det lugnt. Och äta. Och fika. Två väldigt viktiga saker.

Jobbet har nu gått in i en väldigt intensiv fas med trehudrafemtielva möten inbokade där saker som jag skall göra innan jag slutar diskuteras. Problemet är ju bara att alla dessa möten tar tid från att jag faktiskt skall hinna göra något av detta. För tiden rinner snabbt iväg och jag är inne på bara 4 veckor kvar. 4 veckor. Inte mycket tid alls. Bara det att jag började “räkna ner” när det var 7 veckor kvar och det känns inte alls så pass länge sedan jag började med det. Mer som att det vore förra helgen.

En bra sak som dock har hänt är att jag åter är igång med träningen. I måndags så var det första gången på 6 veckor som jag stod på löparbandet och jag klarade mig igenom alla 5 km som planerat. Eller kanske inte exakt som planerat. Det blev några fler “gångpartier”, men jag gav inte upp förrän det stor 5.00 km på displayen. Imorgon är det dags igen, med förhoppningsvis lite mer löpning och mindre gång.