Mamma på besök

Nu har jag städat undan alla bevis på vilken slarver jag ibland kan vara med kläder överallt, disk i stora högar och allmänt bråte över hela lägenheten. Rent och snyggt. Och då jag hade tokstädat inför visningen och fotograferingen är dessa bevis två tröjor, en hög med tidningar som skall till pappersinsamlingen och kastrullen jag gjorde popcorn i igår.

Detta då mamma är på gång upp för att besöka och se hur renoveringen blev nu när den är färdig. Hon fick aldrig chans att se den jag gjorde i Luleå och denna gång var hon och hjälpte till under hela två veckor i somras med att fixa trädgården, måla, tapetsera, bygga kök och mycket annat.

Idag kom även mina köpares hus ut på hemnet med färdiga visningstider och allt. Bilder och planlösningar kommer först på fredag så då får vi se om jag köpt grisen i säcken eller om de faktiskt lätt kan få det sålt under Mars månad.