Sista rycket

Imorgon kommer fotografen och skall ta de “säkerhetsfoton” som jag vill ha om affären inte blir av som planerat. Detta så att allt är redo för att snabbt komma ut på marknaden och visningar. Lite bälte och hängslen principen. Då det “bara” är fotografering så har jag inte våtmoppat golvet och liknande utan bara tagit en extra sväng idag för att hålla efter den massiva rengöringsinsats jag gjorde inför förra måndagens visning. Vilket inte var mycket. Dammsuga och plocka undan är i princip det jag gjort idag.

Som avbrott i att fixa och dona åkte jag och besökte ett annat renoveringsobjekt i lördags. Inte mitt, utan ett några mil söderut hos E. Det är över ett år sedan vi sågs, för då det bara är 1,5 timme att åka så är det ju totalt omöjligt att planera in något sådant. Eller? Det var väldigt trevligt och jag fick träffa det senaste tillskottet till familjen, som hade en väldigt jobbig dag om man skall basera det på ljudnivån.

Imorgon så börjar vecka 5 av nedräkningen till sista dagen och just denna vecka är överfylld med möten, så jag räknar kallt med att inte få något riktigt arbete gjort. Blir det något så får jag se det som en ren bonus.