Väntan halvvägs över

Då har man en köpare till lägenheten och det skulle vara klackarna i taket om det inte vore för en liten detalj. Kontraktet innehåller ett förbehåll att de får sitt hus sålt. Vilket tekniskt sett betyder att om de säljer sitt hus innan den 31:a Mars så köper de mitt. Om inte så står jag på ruta 1 igen den första april utan en köpare och måste då snabbt dra igång visningar mm.

Så bra och glädjande nyheter men lite smolk i bägaren. Nu gäller det bara att hoppas på det bästa att de får det sålt, för det hade varit så otroligt skönt att slippa visningar.

Men jag lägger inte alla ägg i en korg, utan på måndag så har jag bokat in fotografering av lägenheten och vi kommer att förbereda så mycket som det går så om det skulle falla igenom med dessa köpare så kan vi komma igång direkt.