Visning imorgon

Då har man fejat, städat, rensat undan och ställt i ordning hela veckan så att lägenheten nu är redo för visning imorgon. Lägenheten ligger inte “ute” ännu, utan detta är ett försök till direktförsäljning utan budgivning. Så det kan gå hur som helst. Men det är bara att hålla tummarna. Listan med saker som skall göras är nu väldigt kort och det som i princip är kvar är en sista avtorkning i badrummen när jag väl är klar med morgondagens bestyr. Men rent är det i alla fall. Överallt.

I övriga nyheter så är det endast 6 veckor kvar att jobba i Zinkgruvan och även där finns en lång lista att beta av med saker som skall skrivas, rapporteras och överlämnas. Inte för att jag saktar ner direkt, utan här är det full fart hela vägen in i kaklet. Man kan göra mycket på 6 veckor, även om jag misstänker att den sista veckan blir det väldigt lite att ta tag i. För att inte tala om den sista dagen som är en måndag (tekniskt sett vecka 7) och då lär ju bara nycklar, passerkort, arbetskläder och sådan återlämnas.

Men att avsluta med lite bilder är alltid trevligt. Tog dessa för att skicka till mäklarna så de kunde visa potentiella köpare.