Glamouren inför visning

Jupp, det är ett väldigt lyxigt liv man lever ibland. Idag så har jag skrubbat den övre toan ren från topp till golv så den kan överleva en visning. Det är inte riktigt dags ännu, men det skall börjas i tid så man inte står där dagen innan och måste feja sent in på natten. Men jag hoppas genom att ta lite varje kväll nu de närmaste dagarna och sedan försöka hålla den standarden är en bra väg att gå. I värsta fall så har jag ett väldigt rent hem.

Pressen börjar nu kännas med försäljning, flytt, packning mm som skall fixas. Och bara den lilla detaljen att från och med slutet av denna månaden börjar jag betala hyra på en lägenhet som jag inte kommer att bo i förrän om 2 månader. Det blir lite pengar det där i slutändan. Men jag har dels en högre lön att se fram emot och en månadslön mindre i bränslekostnader för allt pendlande jag gör idag. Framförallt har jag en väldigt spännande tid framför mig när det gäller själva jobbet.