Nytt spel

Hoppade in i ett nytt “kortspel” från Blizzard. Hearthstone: Heores of Warcraft. Har aldrig riktigt spelat denna typ av kortspel tidigare så bara det var en helt ny upplevelse. En upplevelse som jag faktiskt gillade. Ronderna går snabbt och är taktiskt utmanande. Sen måste man ha lite (eller mycket) tur med sin kortlek och att de kommer i rätt ordning. Annars kan det bli väldigt väldigt fel. Blir att spela lite på kvällarna innan man går och lägger sig tillsammans med de runderna i Ticket to Ride som jag även gör då.

Helgen i stort har annars varit att städa och rengöra på alla sätt och vis. Nu när min sydafrikaresa blev inställd så kan jag ha visning redan denna eller nästa vecka, vilket gör att hemmet måste bli presentabelt. Eller så pass snyggt att all min skit inte syns. Mycket kommer att flyttas ut till förrådet men sedan gäller det att hålla båda badrummen och köket i toppskick de närmaste två veckorna, då de lättast blir ordentligt skitiga.