Dags igen

Då är det officiellt. Jag skall åter igen ta mitt pick och pack för att dra vidare till nästa jobb. Denna gång bär det av till Boliden i Garpenberg för att hjälpa till med uppstarten av deras helt nya anrikningsverk. Något jag ser fram emot väldigt mycket att få lära mig. Det finns ett stort antal nya saker att lära sig då malmen där även innehåller guld.

De som känner mig vet att detta var oundvikligt då jag nu är färdig med renoveringen vilket är det första tecknet på att en flytt är på G. Nu blir det dock till en hyresrätt då jag fått nog av renoveringar på ett bra tag.

I och med uppsägningen så ställdes även min sydafrikaresa in, så det blir att vara kvar i Motala tills det är dags att flytta norrut. Dock så kan jag spendera mer tid på att göra lägenheten redo för visningar då jag kontaktade två mäklare igår som var och tittade på lägenheten. Min förhoppning är att kunna sälja till ett fast pris och därmed även ha det klart så snart som möjligt.

Ironin i att flytta till en stad som bara är en tiondel av Motala men samtidigt är mer centralt placerad gör att jag fnissar till varje gång. Nu kan jag t.ex. åka tåg direkt till Stockholm utan att först ta bilen ett antal mil. Och det tar bara 1,5 timme med tåget, samt att jag är relativt nära några väldigt stora städer som Västerås och Uppsala.

Nu skall jag “fira” med att göra en äppelkaka och kanske starta en tvätt om det går riktigt vilt till.