Mycket just nu

Det är inte en lugn stund känns det som. Torsdagen förra veckan tog jag ledigt för att fixa klart det sista som jag hade på min lista. Nu är färgen bättrad, nålfilten på trappstegen fastlimmad, smålister på plats och målade samt mycket annat smått och gott. Kvar är en dörrlist till badrummet där nere, men sedan är jag helt och hållet klar. Känns så enormt skönt att snart kunna släppa det och bara njuta och leva.

Dock är jag inte hemma just nu utan ledigheten i torsdags var en liten förberedelse inför flygresan på fredagen till Luleå där jag dels skall gå på blivande Dr. Palo’s försvar av sin avhandling men även deltaga i en konferens. Så det är ytterligare ett hotellrum man sitter och slappar i.

Som avslut lägger jag in några bilder på hur småpillet blev på renoveringen.

Uterummet

Uterummet

Köket med nya stålkåpan

Köket med nya stålkåpan

Duschen åter fungerande på nedervåningen

Duschen åter fungerande på nedervåningen

Trappan med nålfilt

Trappan med nålfilt

Trappan uppifrån.

Trappan uppifrån.