Uterummet återerövrat

En viktig punkt nåddes idag då jag rev det som varit min snickarbod de senaste 10 månaderna. Även kallat mitt uterum. Plasten är nedtagen. Tak, väggar och trall är sopade och dammsuget. Lite mysko att i princip stå utomhus och dammsuga, men det är ett antal km virke som jag delvis har förvandlat till sågspån som behövde rensas upp.

I och med detta så har jag inte längre något som skall sågas, slipas eller hanteras på ett sätt som jag inte kan göra inomhus. För faktum är att det enda jag har kvar är att måla badrummen, lite färg på småskador och montera duschhållare mm så finns det inget mer att göra. En märklig känsla, men något jag ser fram emot att kunna njuta av. Speciellt nu när det går att se ut genom altandörren ut på baksidan.

Och som grädde på moset så monterade jag även mina utemöbler. Det blev riktigt bra, även om de var från Jysk…