Resor både hit och dit

Nu är man hemma igen sedan lite mer än 24 timmar tillbaka och i full färd med dessa “småfixar” som aldrig riktigt tar slut. Idag var det dock en stor detalj som skulle fixas och det var nålfiltsmattan i trappan. En väldigt tidsödande uppgift har det visat sig då mängden förberedande arbete är massiv tills den där lilla mattbiten ligger på plats. Bra har det dock gått, även om jag undvikit de “svårare” trappstegen längst ner. Det får bli morgondagens huvudvärk.

Under veckan som gått har jag varit i Finland hos en leverantör för utbildning och allmänt vetgirighet från min sida. Väldigt intressant och jag kom även med en idé eller två om vad jag vill se de fortsätter utveckla och integrera. Alltid kul när man kan bidra. Mindre roligt var dock allt resande och kanske framförallt bristen på internet.

Inte för att bristen på internet gör att resan blivit dålig, utan för att jag inte har kunnat göra de uppgifter som skulle ske under vecka 3 av min kurs. Har bara morgondagen kvar och ärligt talat så har jag annat redan planerat. Så det blir att missa denna vecka. Förhoppningsvis kan jag klara nästa veckas uppgifter och därmed i alla fall klara kursen. I värsta fall får jag läsa om den när den går nästa gång. Tur att det är gratis i alla fall så man kan släppa det utan att behöva tänka på CSN eller något liknande.