Höööver igen

Det var inte mycket till motstånd jag skapade för att försöka hindra min höööver. Så pass lite var det att följande två tingestar numera pryder mitt hem.

Bird of Prey

Bird of Prey

"Orginal" Enterprise

“Orginal” Enterprise

Väldigt väldigt trevlig.

Jag hade även en väldigt trevlig helg med S&A och L&M på besök. Det var mat, spel, skitsnack, soffhäng m.m. som stod på den väldigt löst definierade planen och den hölls hårt långt in på småtimmarna. Så pass hårt som en löst definierad plan kan hållas. Väldigt trevligt var det i alla fall och jag fick vinna en omgång i Ticket to Ride i alla fall.

Ett experiment med glutenfri Foccacia gjordes även och det blev ett riktigt bra bröd. Jag tog det lite lugnt med saltet men själva brödet blev ett perfekt vitt bröd, så jag var väldigt stolt över att det blev så pass bra som det blev. Till och med jag kan tänka mig äta detta i stället för “normalt” bröd.

2 comments

  • Anders on January 15, 2014 at 15:02

  niice… the “höööver” has you in its grip.
  vad körde du på för recept på brödet?

  • Linus on January 16, 2014 at 20:54
   Author

  Jupp, det har det. Får se till att skaka mig loss från det så inte mina kort börjar skälla på mig.

  Receptet är hämtat härifrån http://www.hemmetsjournal.se/mat/Focaccia/recept-5202, och baserat på mitt försök skulle jag öka till 3/4 msk fiberhusk för att få degen bra dp den var väldigt kladdig. Gör man det i en 1,5 liters brödform så kommer det att bli ett perfekt vitt “standardbröd”.

Comments have been disabled.