Trettonhelgen är över

En extra dags ledighet och vad gjorde jag? Jo, jag sov. Länge och mycket, upp till den punkten då jag var less på att ligga i sängen. Då jag inte gjort mycket annat sedan i fredags så känner jag mig relativt utvilad. Är inte helt säker, men jag är i alla fall sugen på att komma tillbaka på jobb.

Och nu är det inte bara jobb som jag måste ta tag i. Kursen i R (Computing for Data Analysis) öppnade sina portar idag och de närmaste fyra veckorna är det totalt 4 quizzar och 4 uppgifter som skall betas igenom och lämnas in. En lagom arbetsbelastning, så länge jag inte väntar till helgerna att göra det. Det är nästan 3 timmar med videoföreläsningar varje vecka, och jag tror det är främst där som jag kommer att behöva spendera tid. Som tur är kan de laddas ner så jag kan sitta och titta igenom dem på lunchen om jag känner för det.