Städat undan julen

Med min deklaration igår om att jag klarat julen så har jag idag städat undan julen. Det ytterst lilla som jag hade tagit fram. Främst var det att packa om och organisera mina befintliga lådor med de lådor jag hämtade från Simrishamn för några veckor sedan. Lite pusslande blev det men till slut så fick jag samman det relativt kompakt och säkert. Det gick åt en flyttlåda som jag inte hade planerat med, men vissa saker är helt enkelt för stora för de plastlådor som finns till salu.

Nöjd blev jag i alla fall av att nu kunna slänga samtliga papplådor jag hade dessa saker i tidigare. Det var på gränsen att lyckas men mitt “aggressiva” rensande har resulterat i att en stor och två små lådor har blivit tomma och den stora blev perfekt till julsakerna. Vad jag skall ha i de två små vet jag ännu inte, men bara det faktum att jag har två tomma lådor är en seger i sig. Nu gäller det bara att ta sig till återvinningen på lördag för att slänga allt som jag rensat ut.