Klarat julen

Efter ett stort antal frestelser som jag har fallit för de senaste två veckorna, så har jag ändå klarat julhelgen väldigt bra när det gäller min vikt. Faktum är att den har legat exakt stilla, något som jag är väldigt nöjd med. Sedan sommaren har jag legat på en “platå” men jag känner att det blir lättare och lättare att både hålla dieten och även om jag slarvat mycket med träningen så är det ett bra resultat. Nu gäller det bara att försöka komma igång med träningen igen ordentligt. Och som en liten rolig notis var det idag 1999 dagar sedan jag först registrerade min Mii i Wii Fit.

Trots att renoveringen är klar är det fortfarande lite småsaker kvar att göra. Inga stora saker utan främst lite bättring med färg och sådant. Med lite tur kan jag nu till veckan även riva ner plasten i uterummet och därmed möblera upp även där.

Annars så sitter jag främst och väntar på att FreeBSD 10.0 skall släppas, vilket troligen sker på tisdag eller onsdag. Och då blir det att träna på lite uppgraderingar och uppdateringar i virituella maskiner innan jag ger mig på de i den verkliga världen. Något jag ser fram emot, då nyfikenheten och idéerna har återvänt till mig.