Det kliar i fingrarna

Så nu när man är färdig med renoveringen, vad gör man då? Inget att såga eller spika eller skruva som tar upp en hel dag med arbete på helgerna. Rastlös är nog rätt ord. Visst så finns det de där hörnen jag skall förbättra i, men det känns som att jag har “glömt bort” vad man hittar på när man inte renoverar. Har ju håll på i lite mer än två år nu med dels lägenheten på Lingonstigen och nu mitt radhus. Än så länge har jag spenderat tiden med att spela Lego Star Wars och är ungefär halvvägs igenom spelet som helhet.

Alla funderingar på programmering, data analys, fotografering känns lite udda, men det kanske är något som kommer tillbaka när jag börjar släppa allt som har gjorts och börja leva livet igen. Risken finns att jag börjar baka massor igen, vilket inte är bra för att hålla vikten. Så nu gäller det att relativt snabbt hitta något som kan ta upp min tid på kvällar och helger och fram tills dess har jag 6-7 spel till min Wii att hålla mig upptagen med.