Shiny

(let’s be bad guys…).

Tog det ganska så lugnt direkt på morgonen för jag laddade inför något stort. Mellandagsrean på Ikea. Jag hängde inte riktigt på låset kl 09:30, men jag var väldigt nära. Hade det inte varit för att jag “strategiskt” parkerade om bilen så hade jag hunnit. Men det var ingen förlust i sig. Kl 10:20 så hade jag allt packat som jag skulle köpa och begav mig hemåt. I snitt tror jag att jag mötte 20-30 bilar varje kilometer hela vägen hem där de flesta nog skulle ut på just rean. Så jag var ute i god tid och efter några extra svängar i Motala var jag hemma och kunde återuppta byggandet.

Fokus var att få upp lamporna i hörnet. Men när jag hade borrat färdigt så var jag lite less och gav mig på förvaringen till spel och datorer igen. Och det blev mycket bättre än vad jag hade trott. Jämfört med de MDF skivor jag hade målat ser det ofantligt snyggare ut nu.

Nya dörrarna på plats.

Nya dörrarna på plats.

Och som brukligt på annandagen så började jag plocka fram julpyntet. För det är väl det man gör då…?

Kvar är att sätta handtag på dem och täcka upp från insidan den “springa” som finns mellan de två högra dörrarna. Vars insida verkligen är “shiny”.

Ljuddämpning på plats.

Ljuddämpning på plats.

Kanske inte det ultimata ljuddämpningsmaterialet, men bra nog för vad jag skall göra med det. Dörrarna skall få sin behandling på insidan också så det definitivt blir tyst om servern. Tyvärr kan jag inte stänga till dörrarna ännu då jag saknar en del till ventilationen som jag beställde idag, men bara det att det är mystiskt tyst i arbetsrummet gör mig fortfarande lite orolig.