Datorlådan är klar

Eller kanske inte helt klar. Det som jag inte lyckades med var mina dörrar till själva lådan och efter att ha svurit, blött och tappat på tårna så har jag bestämt mig för att göra detta den enkla vägen. Jag köper dörrar på Ikea. För jag kan mycket men att göra dörrar till skåp är inte en av dessa saker. Så imorgon skall jag ut och försöka överleva de första timmarna på “mellandagsrean” i Linköping. Planen är att verkligen hänga på låset och snabbt hämta det jag skall ha. Hur väl jag lyckas med detta får vi se imorgon.

Förutom mitt misslyckande med dörrarna så är lådan monterad och klar så pass mycket att jag har kunnat flytta ner router och server i den och fått igång det. Så nu är det lite tyst i arbetsrummet helt utan någon fläkt som surrar. Möbeln i sig blev faktiskt riktigt snygg med en oljad ek-skiva på toppen.

Nya datorförvaringen

Nya datorförvaringen

Det är fortfarande en kabelhärva utan dess like där, men det skall rensas upp allt eftersom jag kan låsa fast de olika delarna som finns där. Och kanske främst få fram 8 st eluttag för det är ett antal saker som skall ha ström. Uppe till vänster ovanför dörren och lyser grönt är min nya trådlösa accesspunkt. Massivt bättre täckning och med 10 gånger högre hastighet för att inte tala om det mycket enklare sättet att hantera konfigurationen av den.