Inte uttråkad längre

Efter att ha övervunnet den extrema uttråkade känslan från igår så har jag fått saker gjorda idag. Sista hyllan kom upp i klädkammaren så jag har nu packat upp alla mina brädspel och pussel, vilket gör att jag kan lägga ytterligare en flyttkartong i “slänga” högen och spara de två bra. Skall packa om de sista fyra flyttkartongerna imorgon så det max blir två totalt då även i den högen finns halvtrasiga modeller. Planen är som sagt att på måndag köra till återvinningen och dumpa så mycket jag bara kan av det som jag inte längre behöver “ha liggandes”.

I badrummet/tvättstugan där nere har en hylla kommit upp ovanför varmvattenberedaren, som var ett typiskt dött utrymme, av en överbliven MDF skiva. Men numera perfekt att spara toapapper, hushållspapper och annat smått och gott som man vill ha hemma men lite undangömt. Och jag har en plan för resten av det som skall genomföras imorgon så det ser lite snyggare ut där inne, även om det inte är den slutgiltiga versionen.

Den största delen av min tid imorgon kommer dock att gå åt med slagborren i högsta hugg för att få upp takfläkten i sovrummet, “trådbackar” i tvättstugan, lampor i vardagsrummet och säkert nått till som jag just för tillfället har glömt. Det kanske blir en julafton med ett relativt rent hem ändå…