Leeeedigt

Nu har jag hela 9 dagar med ledighet i rad. Skall inte vara tillbaka på jobbet förrän den 30:e. Fast… jag är redan uttråkad. Men men. Det kommer säkert att gå att fylla dagarna med något. På måndag vet jag i alla fall vad som skall göras. Allt som är skräp, “kanske bra att ha” eller rester från renoveringen skall kastas. Med lite tur kan jag rensa upp så pass bra att jag kan plocka bort plasten från uterummet och därmed få ett normalt utseende på mitt lilla radhus.

Största händelsen denna vecka är dock att min mamma fyllde pensionär i torsdags, även om det är ytterligare 10 dagar kvar innan det faktiskt inträffar. Hon fick en ny dator av oss barn så hon verkligen kan surfa runt på the interwebz, och använda moderniteter som Skype. Så nu blir det att se proper ut när man ringer upp.

Jobbet var annars en rejäl urladdning i torsdags med möten från morgon tills det var dags att sluta för dagen. Och ändå blev det lite mer än en timme extra. Men det känns som att jag ligger bra i fas och har en plan för början på Januari och de saker som måste göras den månaden. Det börjar redan bli lite trångt med alla möten. Sista dagen innan ledigheten gick mest ut på att rensa upp och förbereda.