Mycket på en gång

Ett tag sedan det kom upp något här. Något som inte beror på inaktivitet utan mer ett resultat av överaktivitet. På jobbet så rullar det på och även om jag i det längsta försökte att hålla borta övertiden så blev det några väldigt långa dagar. När jag inte jobbat så har jag fokuserat på att få klart här hemma inför julen och tyvärr är jag inte riktigt så pass långt som jag hade velat. Speciellt på min datorförvaring som det måste målas ett antal varv till på. Så det är målet denna vecka. Att få den färdig och klar till nästa helg så man kan pynta och ha lite fint över jul och nyårshelgerna.

Och nu blir det lite reklam. Som den säljare hon är visade den blivande Fru Dr. P ett par inlägg till skor. Detta då jag har högt fotvalv, som jag först nu vid 34 års ålder har bestämt mig för att göra något åt. Sagt och gjort så beställde jag ett par Viva High från nästan första nätbutiken jag hittade. Till ett relativt rimligt pris då frakt ingick. De har testats några dagar och i början så kändes det väldigt mysko. Det tryckte och kändes fel. Till jag insåg att det skall kännas så när man har stöd under hålfoten och hälen. Och nu känns de väldigt bra och jag har aldrig “ont” i fötterna på samma sätt som tidigare. Så 5 skohorn av 5 möjliga.

Sist men inte minst så var jag nere i Skåne för att dels hämta julpynt, dels montera upp ett badrumsskåp och dels fira min mamma som på torsdag blir pensionär på riktigt. Hur man nu är det? Men men… Hon gav mig även en julklapp (som jag spontanköpte på vägen ner) och det är en klocka till vardagsrummet. Gillade den direkt när jag såg den och inte långt efter hemkomsten till Motala så åkte den upp på väggen.

Nya fina väggklockan från Mio.

Nya fina väggklockan från Mio.