Snön smälter…

Som utlovat av de som kan tolka vädergudarnas tecken så har det småregnat idag och är nu ett antal plusgrader på termometern. Vilket är hur det skall vara hela vägen fram till julafton. Så ingen vit jul i Motala i år.

Små framsteg har gjorts idag när det gäller renoveringen. Sågen, slipmaskinen och färgen åkte fram idag för att försöka färdigställa min datorförvaring så snabbt det bara går. Tyvärr kommer det att ta sin lilla tid att torka efter att det är målat, då det endast är de där få plusgraderna ute. Men skam den som ger sig. Dörrarna blev i alla fall sågade idag, vilket är ett stort steg bara det. Kvar att såga är ek-skivan som skall ligga “på toppen”, men det får fixas “senare”. Denna legendariska tidpunkt.

Imorgon är annars en lååång dag på jobbet. Mycket möten som skall klaras av och jag kommer troligen inte att vara tillbaka i Motala förrän efter kl 18. Så ingen träning. Jag måste börja bli bättre på att komma ifrån jobbet i tid så jag inte missar för mycket i min träning. För om jag slutar så vet jag exakt vad som kommer att hända, och inget av det är bra.