Tillbaka i byggröran

Efter några väldigt trevliga dagar i Luleå, men en rejäl avslutning på lördagen så tog jag mig ner till Motala igen. Saknar det lite mer än vad jag trodde. Luleå alltså. Nästa resa är redan inbokad även om det är en tjänsteresa med konferens som gäller då och inte så mycket lek och kaos. Eller… ja… kanske… Beroende på hur man ser det.

Hem tog jag mig i alla fall med livet i behåll, då hela vägen genom Örebro län i princip var oplogad. Sekunden, och då menar jag faktiskt sekunden, jag passerade in i Östergötland så var vägarna fint plogade. Lite surrealistiskt med en så pass skarp gräns. Är väldigt glad att jag har bra vinterdäck på bilen just nu, för man såg ett antal bilar med friktionsdäck som knappt kom över 30 km/h då de inte kunde bromsa. Och med första arbetsdagen avklarad nu så är det inte så mycket snö kvar på vägarna. Vädret skall även slå om till plusgrader och regn, så ge det några dagar till så är all snö borta. Jag har dock fått in två ordentliga snöskottningspass.

Ikväll så tog jag även tag i den sista listan med saker att inreda. Det är ett antal saker på den, men två som inte längre är det är hyllan jag skulle ha upp i sovrummet samt att byta klädsel på min fåtölj som står där till vitt. Det blev extremt bra, även om det är lite svårt att förmedla på bild. Även om det inte hindrar mig från att försöka.

Möblemang i sovrummet

Möblemang i sovrummet

Har nu ett sovrum med väldigt mycket vitt i sig. Något jag för bara några år sedan helt och hållet skulle ha avfärdat.