Shopping i Luleå

En något kaosartad start som jag endast bevittnade så blev det lite tid att titta runt i Luleå centrum igen. Det ser i princip ut som alltid även det inte är exakt på samma sätt som jag lämnade det. 🙂

Det blev lite shopping gjort och då främst ett halvt kilo te. Som kommer att räcka mig fram till i Februari då nästa besök är planerat. Men även lite annat. Nya träningskläder och ett par ny ordentliga shorts som jag har letat efter i väldigt många år. Har tittat på ett antal olika men aldrig riktigt hittat något som passar. Denna gång lyckades jag hitta några som fungerade bra och som bonus fick jag även tag i tre träningströjor. Dock började jag hela äventyret med en klassisk fika på Waynes.

Utöver äventyret så har det varit lugn och ro och en massa barnprogram på TV när de små drakarna har varit vakna, och Ticket to ride på kvällarna när endast de vuxna är vakna. Idag blir det ett julbaluns med bakning och mat som vi snart kommer att starta med. Precis som i alla matprogram så är det förberedelser som gäller.