Åter till brottsplatsen

Nu är det lite mer än 24 timmar sedan jag landade i Luleå och det känns helt naturligt att vara här. Som om inget har förändrats sedan förra gången för lite mer än ett år sedan, och känslan av “hemma” finns kvar. Jag har under dessa dagarna invaderat Fam. P’s soffa och gästrum. Det som jag saknat mest var faktiskt snön. Även om det ännu inte är de massiva drivorna som kommer i januari/februari så är det ordentligt vitt i alla fall. Och det snöar just nu när detta skrivs. Så ja, jag saknar faktiskt Luleå.

Det skönaste är dock att jag har kunnat släppa jobbet helt och hållet. Så pass mycket att jag faktiskt somnade i soffan efter lunch idag. Semestern var med andra ord väldigt behövlig. När jag kommer tillbaka på måndag så är det bara två veckor kvar till julhelgen och ytterligare några dagar med lugn.

Nu är det dock dags för lite ticket to ride och portello isglass. Sockerchock på gång med andra ord 🙂