Dustin ut i kylan

I flera år har jag varit en trogen Dustin (både “home” och “företag”) kund. De var sällan billigast men de hade störst utbud och en service som var värt det. Och de var helt fokuserade på företagsmarknaden när jag började handla där, vilket gjorde det svårt att handla som privatkund. Men de hade den servicen och viljan att hjälpa som krävdes för att vara bäst mot företag så det var värt det.

Nu är det tyvärr inte längre sant. De senaste två åren har jag märkt av en distinkt försämring. Varor man beställt är inte av kontrollerade att de är av högsta kvalitet så risken för “måndagsexemplar” är stor. Och när man väl får ett sådant exemplar sköter de inte själva längre supporten utan hänvisar direkt till leverantörens support utan att vara det minsta hjälpsam på vägen. Även om man vill reklamera en vara, vilket de som handlare skall ta emot. Och nu är gränsen nådd. Aldrig mera Dustin. Jag återvänder till Komplett för special sakerna och Elgiganten/m.fl. för de större sakerna. De kanske inte är billigast men de tar i alla fall emot en reklamation när man kommer med den utan att ducka för ansvar som Dustin numera gör. Kanske hittar ytterligare någon som är bra och förstår sig på support.

Nu när jag har fått ventilera det, så är det hög stress på jobbet. Ensam metallurg och 10.000 saker att göra och mängder med problem. Så pass mycket att jag har varit tvungen att jobba en hel del övertid bara för att ligga lite efter med det som skall göras. Annars hade det varit mycket efter. Det blir ett sista ryck imorgon och under helgen så jag kan börja min korta vecka efter helgen med att ligga lite före. Semesterdagarna och resan till Luleå kommer väldigt väl till pass här för att varva ner och vila upp sig lite.

1 comment

    • Anders on November 28, 2013 at 22:01

    fan, har dustin gått och fulat till sig… good shit to know!
    Du är bättre än R&R hehe.
    -Anders

Comments have been disabled.