Soffhäng

Efter en väldigt lång väntan kan jag äntligen slappna av i min nya soffa. 4.5 månader har det tagit med en felleverans där emellan och den funkar väldigt bra i rummet. Nu är det bara soffbord (om något), lampor och ev. dekoration på väggen bakom soffan som skall lösas. De svart/vita träden funkar men känns lite fel. Så här ser det förresten ut:

Nya soffan från MIO

Nya soffan från MIO

Även om inte träden fungerar så är de ytterst viktiga “Linus tavlorna” uppe. De fungerar utmärkt i rummet. Nästan så att man inte behöver träden? Kommer att bli en hel del huvudkliande på detta ämne.

Fick goda besked idag också att min TG-1 kamera är på väg tillbaka från Portugal (för det är visst där service centret finns) och det var något fel med mjukvaran i kameran. Förhoppningsvis så fungerar den bättre nu, vilket jag förhoppningsvis kan testa på fredag. Så en relativt bra dag med soffan, kameran och en stor omgång med “skräp” kört till tippen. Detta börjar ju likna ett riktigt hem nu istället för en byggarbetsplats.