Superaktiv helg

Jag tog sats redan i fredags och har nu i två och en halv dag gjort klart många detaljer som är kvar på renoveringen. Så pass långt att jag faktiskt är helt klar med arbetsrummet. Både när det gäller renovering men även inredning och “dekoration”. Tavlor, gardiner, annat mysko och några konstiga saker har packats upp och ställts på plats. Dörrfoder och andra ren renoveringsmässiga saker är även klara, för klara måste de bli då kl 10 imorgon så levereras soffan. Vilket gör att det blir bara några timmar på jobbet och resten av dagen jobbar jag hemifrån. En omgång till tippen skall även köras imorgon och efter det så finns det inte mycket virke kvar. Faktum är att det enda som finns kvar är de dörrar jag skall sätta på förvaringen för routrar och servrar.

Det som slagit mig mest är att jag har gått från att se slutet till att faktiskt vara i slutet. Vilket både känns konstigt och skönt. Och det är perfekt tajming inför julen. Men bilder säger mer än text så här kommer ett antal sådana.

Starten på "nätverksgömman"

Starten på “nätverksgömman”

Närbilden i gömman

Närbilden i gömman

Allt utom fronten på plats.

Allt utom fronten på plats.

Sovrummet med en tavla på plats.

Sovrummet med en tavla på plats.

Mera tavlor i sovrummet.

Mera tavlor i sovrummet.

Övre hallen har fått lite dekoration.

Övre hallen har fått lite dekoration.

Soffan i arbetsrummet med tavlor.

Soffan i arbetsrummet med tavlor.

Själva datorarbetsplatsen är klar och full fungerande.

Själva datorarbetsplatsen är klar och full fungerande.

Tavlorna i trappuppgången.

Tavlorna i trappuppgången.