Konferens över

Efter två väldigt hektiska dagar är konferensen över. Väldigt trevligt att få träffa mina kolleger på de andra gruvorna inom Lundin Mining igen, och det var väldigt bra diskussioner samt presentationer under dessa två dagar. Just nu är man väldigt trött och hjärnan är överfylld med information men samtidigt så är man även fylld av energi och vilja att förändra och förbättra processen. Något som tyvärr har en lång väg att gå i jämförelse med våra systergruvor.

Min soffa är även på gång. De har ringt 4 gånger de senaste två dagarna, dock är det lite svårt att svara i telefonen när man sitter och lyssnar på ett föredrag, men imorgon skall jag ringa dem och boka tid för leverans. Förhoppningsvis på måndag. Något som sätter lite press på arbetet med renoveringen denna helg. Måste såga klart de sista två dörrfoderna då dörren ut/in till uterummet måste stå öppen och en hel del sågspån kommer att virvla in.

Jobbet är dock något som kommer att vara hektiskt de närmaste veckorna då chefen tar pappaledigt och ungefär alla projekt (och lite till) har samlat sig för ett avgörande precis nu de närmaste två månaderna. Så en hel del hemmaarbete är planerat den närmaste tiden.