Senaste inköpet

Det har varit en lång väntan på en ny väska från Crumpler. Nästan för länge, även om jag inte är i behov av fler väskor. Utom en. Min LTU väska som blev inköp på hösten -99 håller på att falla i bitar och är min “jobbväska” för allt jag skall släpa fram och tillbaka. Den har varit en trogen vän, men nu pensionerats och ersatts av mitt senaste inköp:

Senaste från Crumpler

Senaste från Crumpler

Den har fack för dator, mappar och är “fyrkantig” i botten som gör att jag kan få med mig min matlåda utan problem samt de äpplen som jag varje måndag ta till jobbet för att fylla på min skål. Tidigare har det ibland varit två väskor och en tygkasse för att få med mig allt, men nu räcker det med en väska. Nöjd är jag i alla fall och förhoppningsvis så håller denna lika länge som min LTU väska.

Annars så laddar jag inför konferensen på onsdag och torsdag denna vecka. Skall bli kul att höra hur det har utvecklat sig i de övriga enheterna inom Lundin koncernen. Och denna gång har jag visitkort som kan delas ut. Förra året var det Portugal och i år är det Sverige. Nästa på tur är antingen Spanien eller USA, men det är ett år bort. Tills dess är det mycket arbete som skall göras.