Ta det lite lugnt

Lite halvdåligt på energifronten men full av vilja attackerade jag dagens 5km “löprunda” på gymmet med full fart. Och det kändes riktigt bra tills jag nått 2 km gränsen. Då började vaden protestera lite och förra gången den gjorde det kunde jag inte gå på 3 dagar. Med denna erfarenhet i bagaget valde jag strategiskt att avbryta och faktiskt stretcha ordentligt för en gång skull. Måste komma ihåg att göra det varje gång.

Nu laddar jag dock för en hektiskt November med mycket möten, presentationen, en konferens och säkert lite till som jag inte minns just nu. Det främsta är presentationen på konferensen som hålls här i Zinkgruvan om lite mer än en vecka, så det börjar bli dags att sätta samman den nu. Väntar främst på hur lång tid jag får lov att använda till att presentera två ämnen som jag lätt skulle kunna tillbringa 2 timmar att prata om.

Lite goda nyheter fick jag i alla fall på soffronten. Det verkar som att min soffa är klar för leverans om två veckor! Så nu längtar jag verkligen efter den, men samtidigt ökar ju pressen att bli klar med allt som just nu “skräpar ner” i vardagsrummet.