Helg i smärtans tecken

För att bryta tristessen med att bara köra kondition så försökte jag sätta samman ett styrketräningsprogram för mig själv i fredags. Och själva programmet är än så länge helt okej, även om det kanske är en liten bit eller två som måste förbättras. Dock så blev det en hel del testande av maskiner, så när jag vaknade igår hade jag världens träningsvärk från båda axlarna hela vägen ut i handlederna. Verkar som att jag “glömde” stretcha ordentligt, så tigerbalsam har varit min kompanjon denna helg.

En helg som annars har varit relativt produktiv än så länge. Jag drog klart nätverket från arbetsrummet till vardagsrummet, sågade ut bitarna som behövs för att täcka för alla kablarna i arbetsrummet och målat dem på ena sidan. Andra sidan skall tas idag. Samt lärde mig en viktig läxa (som jag egentligen redan kände till) att inte lämna MDF skivor ute i kylan och fukten, även om det är under tak. Den biten som skulle användas som botten och överdel har legat ute i lite mer än 3 veckor och när jag väl sågat en stund upptäckte jag att de hade svällt med 3 mm i tjocklek. Så alla mina mått behövdes räknas om, då den vanligtvis är 19mm tjock men nu är 22mm. Plus att ytan blir “svampig”. Så ingen mer förvaring utomhus av det som jag har kvar att bygga.

Resten av dagen och helgen skall gå åt att skapa lite mer nätverkskablar och göra klart med all målning så att jag i veckan kan montera upp allt och därmed vara ytterligare ett steg mot ett färdigt hem.