Lite gardiner

Det är inga stora saker som har blivit gjorda i helgen, men det har varit ett stort antal småting som jag har velat bli klar med. Först och främst är allting förberett för panelvagnarna som skall dyka upp på tisdag, vilket gör att alla gardiner på ovanvåningen kan sättas på plats. Men innan det har jag fixat klart med samtliga solkydd/mörkläggnings gardiner, vilket främst är till för insynsskydd. Och en gatlampa på andra sidan vägen som är perfekt felplacerad. Så här ser det ut i väntan på gardinerna.

Klädkammaren lite mer i detalj

Klädkammaren lite mer i detalj

Övre hallen

Övre hallen

Men jag tjuvstartade lite i vardagsrummet.

Vardagsrummet mot framsidan.

Vardagsrummet mot framsidan.

Det blev bra mycket bättre än vad jag trodde. En miss jag gjorde var dock att gardinstången jag köpte till att ha över altandörren var precis för kort. Den skulle fungera, men 20 cm extra så ser det ofantligt snyggare ut. Så det är en sak att ta tillbaka till Ikea för ett byte.