Sovmorgon

På mitt eget lilla sätt har jag tagit sovmorgon idag. Den egentliga anledningen är att jag skall förbi Skobes och byta ut mina sommardäck till mina vinterdäck då frosten och halkan kommer allt närmare. Risken är ju rätt stor att jag kommer att stöta på det inom kort, speciellt när man är ute och kör kl 05 på morgonen.

Min plan på att “modifiera” de panalvagnar som var för små, misslyckades totalt. Pulverlackeringen sprack och det blev inte alls bra, så nu är nya beställda och om allt fungerar som det skall så har jag dem i min ägo på tisdag kväll. Då gardinerna för tillfället har blivit pausade så åkte slagborren fram istället och efter mycket svärande så har jag nu installerat takskenan i min “klädkammare”/förråd och därmed har jag använt ytterligare en del saker som jag inte hade någon direkt plan för.

Får se vad jag gör ikväll. Kanske bara tar en paus, då det är tid för att betala räkningar och vinka hejdå till lönen som precis kommit in på kontot. Och på tal om lön så hade löneförhandlingen gått rätt bra både i procent och några så extra saker som jag tycker är riktigt bra.