Pyttelite energi

Den tog slut. Bara försvann. Tror en hel del användes på gymmet idag, så det var inte en hel förlust utan jag fick något ut av det. Hemma blev det bara att gå över med akrylfog i de glipor som fanns kvar efter monteringen av fönsterfodret. Det får härda ikväll och imorgon skall jag försöka hinna med att måla dem. Är jag riktigt pigg så skall jag försöka göra det innan jobbet, men det får jag se då.

Att sätta upp gardinerna har tyvärr blivit satt på paus just nu då mina panelvagnar hade för små öglor för att monteras på den kraftigaste av Ikea’s gardinstänger. Det som jag gillade och köpte, så imorgon blir det kanske lite metallarbete på jobbet annars så får jag köpa nya från Jotex som jag vet passar då de sitter på en liknande stång i köket. Och beställer jag innan fredag morgon så är de här på tisdagen därefter. Så det är ingen lång väntan, och det finns annat småpyssel att syssla med.

Imorgon får jag även veta hur löneförhandlingen gick då jag lämnade över min förhandling till akademikerklubben på jobbet. Spännande väntan. Min första riktigt löneförhöjning (förhoppningsvis). Fick ju ingen när jag jobbade i Norge, men å andra sidan hade jag redan då en väldigt bra grundlön 🙂

Och för att avsluta, några bilder på de färdiga fönsterna (minus gardiner och solskyddsgardiner).

DSC_0002

Arbetsrummet

DSC_0003

Övre hallen

DSC_0006

Sovrummet