Mera energi

Den energi som jag inte riktigt vet var den kommer ifrån bara fortsätter att flöda. Idag åkte samtliga gardinstänger på ovanvåningen upp och även mörkläggningsgardinen i sovrummet (väldigt viktig). Finns orken kvar imorgon så kommer övriga mörkläggning/solskyddsgardiner upp då och om jag har tur även de panelgardiner som skall upp. Dock blir det att “sy upp dem” lite. då de minst är 30 cm för långa.

Annars så är det full fart på jobbet igen nu efter de tre extra semesterdagar jag tog ut förra veckan. Tiden går nästan lite väl fort ibland, då klockan kan bli 11 innan jag vet ordet av det. Vilket är skönt på ett sätt men samtidigt lite stressande. Vill ju hinna med så mycket.

Det som jag mest klurar på just nu är dock vilken telefon jag skall köpa till mig själv. Den jag har börjar bete sig väldigt konstigt och har tyvärr inte mycket liv kvar i sig. Eller rättare sagt, den fungerar bra så länge man inte försöker ringa med den eller något annat som man normalt brukar göra med denna typ av telefoner. Men den har tålt bra med misshandel nu i snart 3 år, så jag är inte överdrivet förvånad. Skall se till att köpa “skydd” till nästa telefon direkt och inte vänta som jag gjorde med denna.