Massa energi

Den kom från ingenstans och bara fyllde mig. Energin. Men det borde inte vara så. Extremt mycket på jobbet idag följt av träning borde ha tagit ut sin rätt, men när jag väl kom hem så tog jag tag i sågen och fixade klart samtliga foder till fönsterna på ovanvåningen. Bara lite latex i hörnen kvar, men det hindrar mig inte från att montera upp gardinstängerna imorgon. För just nu så känns det som att jag vill vara “klar” till helgen och inte hålla på med en massa småpill då. För det finns massor med nytt som måste göras.

Men orkar jag hålla detta tempo under resten av veckan så kan jag stryka nästan allt på min whiteboard och börja fokusera på de projekt som kommer i vår. Och i stället för att bli täckt av sågspån kan jag sitta i soffan (som förhoppningsvis snart levereras) och slå sönder lite legogubbar.