Inte som planerat

Har varit hemma i Skåne sedan i tisdags kväll och hjälpt syster med att organisera inför flyttgubbarna som idag skall transportera allt till den nya bostaden. Det har även blivit några turer med bilen för allt “ömtåligt”, med andra ord: det som är halvt omöjligt att packa i flyttkartonger.

När jag ändå var hemma så tänkte jag återuppleva några barndomsminnen med att nu på förmiddagen åka till simhallen som jag spenderade väldigt mycket tid i för ett dopp. Men planerat eller ej så öppnar de inte förrän kl 13 på fredagar, vilket är samtidigt som jag skall åka västerut för att inhandla lite på Ikea. Så inte heller denna gången blev det ett besök på badet, och denna gång hade jag till och med badbyxorna packade.

Så istället? Inte vet jag. Kanske ta kameran och gå ut en sväng eller bara ligga och slappa på soffan. Får tänka ut något samtidigt som jag slappar på soffan 🙂