En bokhylla

Tanken och avsikten med helgen var att ta ett rejält ryck med att få klart lister runt fönster på ovanvåningen och förhoppningsvis få helt klart i arbetsrummet när det gällde mina Expedit bokhyllor. Det var avsikten. Verkligheten var något helt annat. Efter en relativt lugn lördagsmorgon med F1 kvalet så skulle jag ut och köpa en ny kruka till min blomma på jobbet då denna åkte i backen i torsdags. Vilket gick relativt snabbt. Sedan lagades det lunch, och det var härefter som det skulle ta fart med lister o.d. Istället blev det 3 timmars sömn, vilket gjorde det lite för sent att börja fixa och dona. Så hela lördagen försvann.

Idag blev det dock lite mer fart efter ett väldigt rafflande F1 lopp där sågen åkte fram och den första (och enklaste) modifiering av mina bokhyllor skulle bli av. Sagt och gjort så skapades en ny “bottenplatta” i vilken jag slog in islagsmuttrar för att sedan fästa benen i. Och det blev riktigt bra faktiskt.

Stora bokhyllan på plats och förankrad i väggen

Stora bokhyllan på plats och förankrad i väggen

På detta följde uppackning av 3 flyttkartonger av de 8 som jag hade kvar med just skolböcker. Kvar nu är lite spel, lite pärmar och en hel hög med “diversesaker” som jag inte riktigt vet vad jag skall göra med dem. Får ta och meditera på det.