Inredningen börjar

Efter många månader med “endast” byggande så har nu inredningsfasen av mitt radhus faktiskt påbörjats. Gardinstång och gardiner är uppsatta i köket även om jag inte är helt säkert på att det blev rätt. Det känns för plottrigt. Detta kan dock ha något att göra med att mitt köksbord är fullt med små och stora pryttlar som jag ännu inte riktigt har listat ut var jag skall ha dem. Och att jag för första gången ser gardiner hänga i mitt hus efter snart 9 månader. Har ju levt det senaste året i antingen flyttkaos eller byggkaos. Ser fram emot lite normalkaos..

Annars så rullar det på och jag börjar nu känna pressen på att bli klar med vårt nya produktionsbalanssystem och all den utbildning som måste göras på detta. För att inte tala om de filer som måste skapas om i Excel, för helt och hållet kan jag inte dumpa det. Lite är det fortfarande bra på och det är vid tillfällen som dessa jag starkt funderar på att blåsa av dammet på det balanssystem jag började bygga för ett antal år sedan i Drupal. Nu har jag glömt hälften av hur det gjordes, men det skulle faktiskt vara kul att slutföra det. Kommer ju kunna att dra nytta av det i hela mitt arbetsliv.