Dags att fira

Då det inte blev något ordentligt firande i tisdags så har jag planerat ett stort sådant för helgen. Lunch idag (och rester imorgon) är janson med hemmagjorda köttbullar och ikväll blir det att gotta sig med marängsviss tills det sprutar ur öronen. För att inte tala om imorgon till F1 frukosten så blir det scones. Så jag kommer att vara lagom uppfylld med mat och godsaker för ett antal veckor framöver.

På renoveringsfronten går det relativt bra där den gigantiska listan nu blivit halverad. Sakta men säkert så går det från en byggarbetsplats till ett ordentligt hem. Skall försöka få lite gjort i helgen mellan allt frosseri, så det kan hända att inget blir gjort. Men vissa saker måste ta fart nu då jag har beställt nya gardiner och så fort jag bara kan skall gardinstängerna upp efter att de anlänt. Vill få klart med så mycket sådant som möjligt innan min nya soffa levereras (igen). Och jag har även hittat hur jag skall använda lampor/dekoration nu när det som sagt börjar bli klart.

Annars så rullar det på när det gäller jobbet. Har börjat planera för årets “metallurgikonferans” som detta år hålls här i Zinkgruvan. Så inget resande denna gång, dock måste jag hitta på och sätta samman något att presentera till den. Listan är nere på två saker att välja mellan, så något borde det bli i slutändan.