Årsdagen i Zinkgruvan

Idag för ett år sedan hade jag precis gjort min första arbetsdag i Zinkgruvan och satt i en väldigt rörig lägenhet där hela mitt flyttlass var utspritt och halvt uppackat. Det var ett år sedan. Tiden går väldigt fort ibland. Planen var att fira detta genom att beställa den största hamburgaren på “kiosken” och riktigt frossa loss på lunchen. Något jag tyvärr inte hann med. Så då tänkte jag ut planen att frossa i en B&J ikväll istället, men det blev för sent innan jag var färdig med dagens aktiviteter i renoveringen. Firandet får helt enkelt vänta tills helgen och då satsa på något stort. Exakt vad vet jag ännu inte.

Och jag antar just av den anledningen att det är ett år i Zinkgruvan så på vägen hem hände något som aldrig, och då menar jag aldrig, hänt tidigare. Jag hamnade bakom en bil som höll 70 km/h och hade en lastbil bakom mig som höll 70 km/h, på 70 väg!!! Det händer aldrig! Det är alltid ett satans jagande dessa 13 km som ibland är lite irriterande. Det är den enda sträcka som jag blivit vansinnesomkörd av en långtradare med släp. Just på grund av att detta aldrig händer måste mitt ett åriga firande som har orsakat det. Så är det. Logiken är ofelbar.