Snart klart…

Jo, jag längtar redan till när jag kan påbörja resa hem till Motala igen och återgå till ett någorlunda normalt vardagsliv. Inte för att utbildning och kurser är tråkigt, men jag saknar mitt hem. Speciellt nu när det är så nära att vara helt klart. Och för att inte magen konstant skall vara i uppror av att äta för mycket på hotellfrukosten eller på middagsbuffen. Speciellt här i Västerås där den är riktigt riktigt bra. Ikväll var det perfekt stekt kotlettrad med klyftpotatis och ädelostsås. Jo, jag åt på tok för mycket. Får lida för det imorgon, men det är morgondagens bekymmer.

Förutom sista dagen på kursen imorgon så skall jag göra ett så kort stopp det går på Ikea för gardinstänger och ben till mina förvaringsmöbler som skall byggas, då jag fixade det övriga på vägen hit hos Clas Ohlson och K-Rauta. Och det finns en detaljerad inköpslista som jag inte kommer att avvika från. Jag lovar.