Sortera kablar

Inte mycket som blir gjort denna helg förutom att somna på skrivbordet och sådana saker. Tror jag har lite sömnbrist 🙂

Men då jag nu till veckan skall till Västerås igen så tänkte jag införskaffa en del smådelar som jag saknar när det gäller el, hyllor, kontakter mm. Just el är det dock inte mycket som behövs då jag under åren har samlat på mig en rätt bra samling med kontakter, kablar, strömbrytare mm. Så pass mycket att jag faktiskt bara behöver 4 st delar för att fixa eldragningen i inte mindre än 4 rum. Kändes lite fel att införskaffa mera saker när jag har två stora lådor med överbliven elutrustning. Så det är vad jag gjort nu i helgen. Gått igenom allt vad gäller kontakter och elkablar så det faktiskt blir använt.

I och med rensningen har jag även “hittat” två saker som brukar sättas på datorer. Neon-blå lampor. Skulle vara kul att hinna någon användning för dessa igen, Kanske runt min framtida datorlåda i hallen…?