Uhrg och andra utryck

Det blev en lång resa som var full med problem. Först så var det de 5 timmarna extra på resan från Stockholm till Linköping. Inte så farligt som sådant, men trä (eller tåg) smaken i baken var betydlig när vi väl var framme i Linköping. Vägen dit gick dock stundtals väldigt långsamt (10 km/t i 10 km) så ibland undrade jag om vi någonsin skulle komma fram eller om det blev bussar resten av vägen. Fram kom vi kl 23:58. Vilket i sig var okej, men då dök bekymmer nr 2 upp. Parkeringsgaraget jag hade ställt mig i var låst mellan 24-06, vilket ni kan förstå jag inte hann tag mig dit för. Lite lätt frustrerande att stå utanför ett hus där bilen finns men att inte komma åt den.

Hur som haver blev det bankomaten först för att hämta ut de 300 kr det kostade att få dit en jourbil att öppna så jag kunde påbörja den sista biten på vad som nu har varit en väldigt lång resa, tidsmässigt. Nu dök ett tredje “problem” upp med att jag hade inte ätit något sedan kl 12, så låt som säga att magen definitivt inte tyckte om mig och hjärnan var dimmig. Inte det bästa tillstånd att köra bil i. Som tur är, eller tyvärr (hur man nu ser det), var det endast McDonlads som hade öppet så här pass sent. Så det blev att inhalera en burgare som inte smakade något och en stor läsk med mycket koffein för att hålla mig pigg den sista biten. Kan säga att den räckte precis, för det var rejält stora gäspningar när jag passerade stadsgränsen.

Bara att kasta sig i säng och efter ett antal timmars medvetslöshet är jag nu vaken igen, men det känns som att man sprungit in i en vägg och sedan blivit överkörd av en ångvält. På en grusväg. Det var min resa hem det. Får se vad det blir för äventyr nästa vecka. Fast då utan SJ’s hjälp…