Soffan!!!

….soffan….

Runt halv två så fick jag då äntligen min soffa levererad. Jag var tokladdad på att kunna sitta i den och titta på min nyligen tillfixade tv-bänk med alla tillbehör. En plan som var perfekt. Förutom att de elaka Mio gubbarna kom och hämtade min soffa bara tre timmar senare. Och elaka var de egentligen inte, då jag inte hade fått den soffa jag beställde. Så nu är det 6-8 veckors väntan på att nästa beställning dyker upp. All heder till Mio som snabbt fixade så jag fick (vad jag vet) en ny soffa utan extra kostnad. Sånt som händer.

Så jag kommer att vara utan soffa i ett bra tag till. Funderar lite på att montera upp mina utemöbler i vardagsrummet så jag i alla fall kan sitta där. Får se vad som orkas i helgen, då jag känner att kroppen har tagit rejält med stryk efter de senaste två veckornas resande. Och det är inte slut ännu.