En natt kvar

Då är detta äventyret snart över i stora staden och imorgon skall jag sätta mig på tåget tillbaka hem för en och en halv arbetsdag innan helgen. På torsdag kommer ju även min soffa så det blir att städa och röja i direkt när jag kommit hem imorgon så allt är redo för att sättas på plats. Med lite tur så hinner jag borra upp de hål (med dammsugaren i högsta hugg) som behövs för att fästa min tv-bänk i väggen.

Det har varit en intressant kurs i stålsäkerhet där målet är att jag skall ta över ansvaret för de strålkällor som vi har på jobbet. En sak som jag tar på största allvar, även om jag har Urkels’ catchphrase på loop i huvudet när jag tänker på det. För den oinvigde kan jag rekommendera detta klipp: Did I do that…?

Dock har jag inte har lyckats sova ordentligt på hotellet. Rummet som sådant är väldigt bra, men jag har vant mig vid min hårdare säng och hotellsängar är väldigt mjuka. Vilket gör att det tar mig 1-2 timmar på morgonen att komma igång och bli en människa igen. Just nu bävar jag lite inför nästa vecka då det blir två nätter till på hotell med mjuk säng. Men sen är det över, för ett tag i alla fall. Två resor är just nu i planeringsstadiet.