Klart med golvlister

Nu är alla golvlister på plats i samtliga rum. Måste bara gå runt och “täta i hörnen” där det har blivit glapp. Har många sådana småsysslor som jag skrivit upp på min lista samtidigt som jag strukit något jag gjort klart. Två veckor till och listan kommer bara att bestå av just småfix i hörnen, gardiner som skall upp, lampor mm. Känns skönt och lite ledsamt att denna renoveringen snart är över. Får trösta mig med att plöja igenom de 8 oöppnade spel till min Wii som ligger och väntar.

De två saker som jag inte hann med idag var att montera upp lampan i hallen (det blev för sent innan det var dags) och att borr hål till min TV-bänk så den kan fästas ordentligt. Sår bli i veckan som kommer, och då gärna innan soffan levereras.

Jag går även från klarhet till klarhet när det gäller lampor, och nu har jag bestämt mig för vilken lampa som skall sitta i vardagsrummet. Kommer att bli awsome!