Hemma i Motala

Då var man tillbaka i Motala med en väldigt sliten kropp. Det tar på krafterna att åka bil så pass långt och dessutom inte kunna sova bra på hotellet. Inte för att det var dåligt (rummet var nyligen helrenoverat) men det blev inte mer än 1-1,5 timmars sömn och sedan vaknade jag av att jag antingen var för varm eller för kall. Så något förståeligt att jag haft en lätt förkylning sedan tisdags morgon.

Kursen i sig var extremt bra. Den bästa 3-dagarskurs jag någonsin gått faktiskt, då ABB har en dedikerad och kompetent styrka som kan detta med utbildning. Nu gäller det bara att få chansen att nyttja dessa kunskaper i verkligheten också. När jag var ute och traskade runt i Västerås så sprang jag även på Stina från mitt gamla lag på kåren. Sådär spontant. Alltid roligt att träffa folk från svunna tider. Tyvärr hann vi inte med mer än hej och 5 minuters prat, men det gör det inte mindre roligt.

På vägen hem stannade jag i Örebro för en bensträckare och tog chansen att springa in i en butik som jag tidigare noterat fanns där. Lamplagret som hade en imponerande samling med bra lampor utan att vara tokdyra. Det gick så pass bra under mitt besök att jag fick med mig den lampa som jag har velat ha i den nedre hallen och såg i alla fall en lampa som jag blev sugen på att ha till vardagsrummet. Har en vecka på mig att fundera då jag skall till Västerås igen om en vecka, så då kan man ju shoppa på vägen hemåt igen.